FIFA-agent Alessio Sundas insisterer på at han vil ta Lionel Messi i Italia. For ett år siden klarte det toskanske agenten å komme i direkte kontakt med ledelsen i Barcelona og med entourage av spilleren, og foreslå en overføring til Serie A. Svaret kom fra Spania, men i så fall var det en "nei ”. Barcelona drakt 2018/19 til salgs nettbutikk.

Nå synes tider å ha endret seg, og Sundas bekrefter at det snakker med Radio Goal 24: "I disse dager hadde jeg en utveksling av e-post med Pep Segura, daglig leder i Barcelona, ​​og også med Leos far som tar vare på sine interesser. Svaret var ikke et stort "nei" som det skjedde i fortiden. Det gjør meg anta at det er noen svake sjanser til å se Messi spille i Italia. " Du kan også kjøpe Messi drakt barn for å vise din støtte.

"I utgangspunktet var ideen min å foreslå avtale til Napoli, men denne operasjonen med Napoli er ikke lett i det hele tatt. Ikke alle klubbene har råd til en spiller som Leo, og med AC Milan sliter med UEFA-sanksjonene, tror jeg at Inter forblir Den eneste pålitelige klubben, både økonomisk og teknisk. Å bringe Messi til Inter ville bety å plassere den unike markedsoverføringen som er i stand til å utligne ankomst til Cristiano Ronaldo i Juventus. " billige fotballdrakter med høy kvalitet!